Beamer huren Almere

beamer huren in almere bij onyx-rental.nl

Direct een beamer huren in Almere / Flevoland, dat kan!

Een beamer is een welbekend en populair artikel in de verhuurwebshop van ONYX-Rental.nl en al te huur voor €75.00 excl.BTW. ONYX-Rental is gevestigd in Almere dus dit scheelt aanzienlijk met uw reistijd of bezorgkosten. Een beamer is uiteraard te gebruiken om presentaties te geven maar ook om een voetbalwedstrijd op te bekijken. De beamers van ONYX-Rental.nl zijn direct uit voorraad te reserveren zodat u deze direct kunt ophalen of laten bezorgen in Almere / Flevoland. Vergeet niet een projectiescherm of beamerscherm erbij te huren om de juiste beeldkwaliteit te creëren. U kunt een beamer aansluiten op uw PC om een powerpoint-presentatie mee te starten of een filmpje. Bent u niet bekend met het huren van een beeldprojector? Neem dan contact met ons op zodat u een uitgebreid advies kunnen geven.

Direct naar beamer verhuur pagina

TV huren Almere

Welk type beamer kan ik huren bij ONYX-Rental?:

Er zijn verschillende soorten beamers die u bij ONYX-Rental.nl kunt reserveren, ze worden onderscheiden doormiddel van het aantal ANSI-LUMEN. Dit is de felheid van de beamerlamp. Er zijn ANSI-LUMENS van 2200 t/m 6500. Een beamer van 2200 ANSI-LUMEN is bijvoorbeeld goed geschikt voor een voetbalwedstrijd of bedrijfspresentatie op een normaal schermgrootte terwijl de hogere ANSI-LUMENS gebruikt kunnen worden voor grote presentatieschermen. Ook zit er een verschil in de aansluitingen. Een beamer kan bijvoorbeeld een VGA-aansluiting hebben of een HDMI-aansluiting. Laat u goed informeren over welke beamer u nodig heeft voor uw project.

Is het mogelijk om de beamers op te laten bouwen in Almere?  

Dit is uiteraard mogelijk, ONYX-Rental.nl heeft vakkundig personeel in dienst om deze projecten op te bouwen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de techniek. Zo zorgen wij dat alles op beeldgebied goed voor elkaar is en u kunt genieten van uw event. Neem contact met ons op via de chat, het snelle offerteformulier of bel ons.
huuradvies van gerben of een snele offerte aanvragen

huuradvies van gerben vraag hier een offerte aan