beamer huren in almere bij onyx-rental.nl

Direct een beamer huren in Almere/Flevoland? Dat kan!

Een beamer is een welbekend en populair artikel in de verhuur webshop van ONYX-Rental.nl en al te huur voor €75,00 excl. BTW. ONYX-Rental.nl is gevestigd in Almere: dit scheelt dus aanzienlijk in uw reistijd of bezorgkosten. Een beamer is uiteraard te gebruiken bij het geven van presentaties, maar u kunt er bijvoorbeeld ook een voetbalwedstrijd op bekijken. De beamers van ONYX-Rental.nl zijn direct uit voorraad te reserveren zodat u deze meteen kunt ophalen of laten bezorgen in Almere of Flevoland. Het is aan te raden om ook een projectie- of beamerscherm te huren, zodat u gegarandeerd de juiste beeldkwaliteit creëert. U kunt een beamer aansluiten op uw PC om een Powerpoint-presentatie of video mee te starten. Bent u niet bekend met het huren van een beeldprojector? Neem dan contact met ons op, wij geven u graag een uitgebreid advies.

Direct naar beamer verhuur-pagina

TV huren Almere

Welk type beamer kan ik huren bij ONYX-Rental.nl?

Er zijn verschillende soorten beamers die u bij ONYX-Rental.nl kunt reserveren: ze worden onderscheiden door middel van het aantal ANSI-LUMEN. Dit is de felheid van de beamerlamp. Er zijn ANSI-LUMENS van 2200 t/m 6500. Een beamer van 2200 ANSI-LUMEN is bijvoorbeeld goed geschikt voor een voetbalwedstrijd of bedrijfspresentatie op een normale schermgrootte, terwijl hogere ANSI-LUMENS gebruikt kunnen worden voor grote presentatieschermen. Ook zit er een verschil in de aansluitingen. Een beamer kan bijvoorbeeld een VGA-aansluiting hebben of een HDMI-aansluiting. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van welke beamer u nodig heeft voor uw project.

Is het mogelijk om de beamers op te laten bouwen in Almere?  

Dit is uiteraard mogelijk, ONYX-Rental.nl heeft vakkundig personeel in dienst om deze projecten op te bouwen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de techniek. Wij zorgen dat alles op beeldgebied goed voor elkaar is en u zorgeloos kunt genieten van uw event. Neem contact met ons op via de chat, het snelle offerteformulier of bel ons.
huuradvies van gerben of een snele offerte aanvragen

huuradvies van gerben vraag hier een offerte aan