Beamer huren Amsterdam

beamer huren in Amsterdam bij onyx-rental.nl

Een beamer huren in Amsterdam? Dat is mogelijk!

Bij ONYX-Rental.nl heeft u de keuze uit diverse professionele beamers die u direct kunt huren in de regio Amsterdam. Deze beamers zijn te gebruiken in combinatie met een Mac, laptop, Macbook of PC. Een beamer is toepasbaar voor diverse doeleinde, zo kan je een beamer gebruiken voor een zakelijke presentatie maar ook wanneer er een belangrijke wedstrijd wordt gespeeld en je deze met een grote groep wilt bekijken. Beeld is niet meer weg te denken uit de evenementenwereld in Amsterdam, zelfs in winkels worden tegenwoordig beamers gebruikt om klanten te informeren.

Direct naar beamer verhuur pagina

beamers huren in amsterdam

Waar in Amsterdam kunnen beamers gebruikt worden?

Beamers kunnen op iedere lokatie in Amsterdam gebruikt worden, het is aan u waar het evenement gaat plaatsvinden. Dit kan uw huiskamer zijn, om een voetbalwedstrijd te bekijken of de Amsterdam Arena waar u bijvoorbeeld een congres heeft. De populaire evenementenlocaties voor de zakelijk markt in Amsterdam zijn o.a. Westerliefde, de nieuwe liefde, KIT meetings and events, het Bimhuis amsterdam, World fashion centre Amsterdam, Studio’s Aalsmeer, RAI Amsterdam en er zijn nog veel meer bijzonderen plekken waar in Amsterdam een beamer te gebruiken is. Het huren van één of meerdere beamers is zeer eenvoudig, het is zelfs mogelijk om de beamers te laten bezorgen in Amsterdam.

Kan ik mijn evenement ook laten opbouwen in de regio van Amsterdam?  

Het huren van beamers in Amsterdam is één van de services die ONYX-Rental aanbiedt. Wij zijn naast dry-rental ook gespecialiseerd in de opbouw, afbouw en zelfs het adviseren van evenementen. De beamers inclusief schermen, randapparatuur, laptops of geluid kunnen door ONYX-Rental worden verzorgd, zodat u met een gerust gevoel het evenement kunt plannen. Wij zorgen dat het gehele evenement op tijd en correct gereed staat. Als u het fijn vindt om professioneel personeel in te zetten tijdens het congres om het beeld, licht en eventueel geluid te bedienen behoort dit ook tot één van de mogelijkheden. Mocht u interesse hebben in één van deze diensten kunt u een offerte-aanvraag doen of direct live chatten met onze accountmanager Gerben.
huuradvies van gerben of een snele offerte aanvragen

huuradvies van gerben vraag hier een offerte aan