beamer huren in Amsterdam bij onyx-rental.nl

Een beamer huren in Amsterdam? Dat is mogelijk!

Bij ONYX-Rental.nl heeft u de keuze uit diverse professionele beamers die u direct kunt huren in de regio Amsterdam. Deze beamers zijn te gebruiken in combinatie met een Mac, Macbook, PC of laptop. Een beamer is toepasbaar voor diverse doeleinden: zo kunt u een beamer gebruiken voor een zakelijke presentatie, maar ook privé! Bijvoorbeeld wanneer er een belangrijke wedstrijd wordt gespeeld en u deze met een grote groep wilt bekijken. Beeld is niet meer weg te denken uit de evenementenwereld in Amsterdam; zelfs in winkels worden tegenwoordig beamers gebruikt om klanten te informeren.

Direct naar de beamer verhuur-pagina

beamers huren in amsterdam

Waar in Amsterdam kunnen beamers gebruikt worden?

Beamers kunnen op iedere locatie in Amsterdam gebruikt worden. Het is aan u waar het evenement gaat plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld in uw huiskamer zijn, om een voetbalwedstrijd te bekijken, of in de Amsterdam Arena, waar u een congres heeft. De populaire evenementenlocaties voor de zakelijke markt in Amsterdam zijn o.a. Westerliefde, De Nieuwe Liefde, KIT Meetings and Events, Bimhuis Amsterdam, World Fashion Centre Amsterdam, Studio’s Aalsmeer en RAI Amsterdam. Maar er zijn nog veel meer bijzonderen plekken in Amsterdam waarbij een beamer te gebruiken is. Het huren van één of meerdere beamers is zeer eenvoudig. We kunnen de beamers ook laten bezorgen in Amsterdam!

Kan ik mijn evenement ook laten opbouwen in de regio van Amsterdam?  

Het huren van beamers in Amsterdam is één van de services die ONYX-Rental.nl aanbiedt. Wij zijn naast dry-rental ook gespecialiseerd in de opbouw, afbouw en in het adviseren omtrent de organisatie van evenementen. De beamers (inclusief schermen, randapparatuur, laptops en/of geluid) kunnen door ONYX-Rental.nl worden bezorgd, zodat u met een gerust gevoel het evenement kunt plannen. Wij zorgen dat het gehele evenement op tijd en correct gereed staat. Wilt u graag professioneel personeel inzetten tijdens het congres om het beeld, licht en eventueel geluid te bedienen? Dat kunt ook via ons regelen. Mocht u interesse hebben in één van deze diensten, dan kunt u hieronder een offerte-aanvraag doen of direct live chatten met onze accountmanager Gerben.
huuradvies van gerben of een snele offerte aanvragen

huuradvies van gerben vraag hier een offerte aan