Geluid huren Amsterdam

Geluid huren Amsterdam doet u bij onyx-rental.nl

U wilt geluid huren in de buurt van Amsterdam?

Er is Amsterdam altijd wat te doen, zo zijn er altijd wel festivals, optredens of zakelijke evenementen te vinden in de stad, ook zijn er veel horeca gelegenheden waar geluid een must have is. De verschillende geluidsets van ONYX-Rental zijn eenvoudig te gebruiken en voor iedere toepassing  geschikt. U kunt ervoor kiezen om het geluid op te laten bouwen door vakkundig personeel van ONYX-Rental of  de geluidsets zelf opbouwen (er wordt een handleiding geleverd bij alle geluidsets). Door de handige verhuurwebshop kunt u snel en eenvoudig een geluidset naar keuze selecteren en direct reserveren. De systemen zijn geselecteerd op het aantal mensen dat u verwacht op uw evenement of feest, zo heeft u altijd de juiste hoeveelheid DB’s in huis!

                                                         Direct naar Geluidsinstallaties                                                            Direct naar speakers huren:

                                                     Geluidsystemen                                 losse speakers

 

Ik wil speakers huren in Amsterdam, kunnen deze ook opgebouwd worden?

Jazeker, ONYX-Rental heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de evenementen branche en is voorzien van voldoende personeel om iedere klus te kunnen uitvoeren. Van groot event tot een besloten bedrijfsfeest als er geluid nodig is staan wij voor u klaar. Het opbouwen van speakers wordt gedaan door ons vakkundig personeel die ervaring hebben met onze geluidsinstallaties. Wij hebben zelf geluidstechnicussen in dienst om de optimale prestatie uit de geluidsets te kunnen halen. ONYX-Rental maakt gebruik van het topmerk JBL professional dit merk is al een lange periode koploper op het gebied van professionele Live sound audio systemen. Het voordeel van de verhuur collectie van ONYX-Rental is dat er een diversiteit die begint bij 50 personen en gaan tot maximaal 1500 personen. Het is uiteraard ook mogelijk om meer personen te voorzien van geluid, in dat geval kunt u het best even een offerte aanvraag doen waardoor wij uw wensen kunnen bekijken en een juist gleluidsysteem kunnen aanbieden.

Verschillende gelegenheden waar geluid gehuurd kan worden:

In Amsterdam zijn verschillende grote en kleinere evenementen waar vaak geluid gehuurd wordt om sfeer te brengen. Zonder geluid is een gelegenheid niet af. ONYX-Rental levert veel audio equipement aan locaties als de RAI in Amsterdam, Beurs van Berlage, Westergasfabriek, World Fashion Centre, Amsterdam Arena, Hotels in Amsterdam. ONYX-Rental is een flexibel bedrijf waar alle opdrachten in behandeling worden genomen van groot tot klein, particulier of zakelijk. Dus bent u opzoek naar geluid voor koningsdag in Amsterdam, de Gayparade, een bedrijfsfeest of een beurs ONYX-Rental verzorgt het allemaal. U kunt direct contact opnemen met een medewerker door de onderstaande keuze te maken of direct een offerte aanvraag te doen als u weet wat u precies wilt. De begeleiding tijdens een show, feest of presentatie behoord zeker tot de mogelijkheden.

huuradvies van gerben of een snele offerte aanvragen

huuradvies van gerben vraag hier een offerte aan