Geluid huren Amsterdam doet u bij onyx-rental.nl

Wilt u geluid huren in de buurt van Amsterdam?

Er is in Amsterdam altijd wat te doen. Zo zijn er het hele jaar door wel festivals, optredens of zakelijke evenementen te vinden in de stad, maar er zijn ook veel horecagelegenheden waar geluid een must is. De verschillende geluidsets van ONYX-Rental.nl zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedere toepassing. U kunt ervoor kiezen om het geluid op te laten bouwen door vakkundig personeel van ONYX-Rental.nl of om de geluidsets zelf op te bouwen (een handleiding wordt geleverd bij alle geluidsets). Door de handige verhuurwebshop kunt u snel en eenvoudig een geluidset naar keuze selecteren en direct reserveren. De systemen zijn geselecteerd op het aantal mensen dat u verwacht op uw evenement of feest: zo heeft u altijd de juiste hoeveelheid DB’s in huis!

                                                         Direct naar geluidsinstallaties:                                                          Direct naar speakers huren:

                                                     Geluidsystemen                                 losse speakers

 

Ik wil speakers huren in Amsterdam. Kunnen deze ook worden opgebouwd?

Jazeker! ONYX-Rental.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de evenementenbranche en is voorzien van voldoende personeel om iedere klus te kunnen uitvoeren. Of het nu om een groot event of een besloten bedrijfsfeest gaat, als er geluid nodig is, staan wij voor u klaar. Het opbouwen van speakers wordt gedaan door ons vakkundige personeel dat ervaring heeft met onze geluidsinstallaties. Wij hebben zelf geluidstechnici in dienst om de optimale prestatie uit de geluidsets te kunnen halen. ONYX-Rental.nl maakt gebruik van het topmerk JBL professional. Dit merk is al een lange periode koploper op het gebied van professionele Live Sound audiosystemen. Het voordeel van ONYX-Rental.nl is de diversiteit van de verhuurcollectie: deze begint bij 50 en gaat tot maximaal 1.500 personen. Het is uiteraard ook mogelijk om meer personen te voorzien van geluid. In dat geval kunt u een offerte-aanvraag doen. Wij bekijken vervolgens uw wensen en komen bij u terug met een passend geluidssysteem.

Verschillende gelegenheden waarvoor geluid gehuurd kan worden:

In Amsterdam zijn verschillende grote en kleinere evenementen waar vaak geluid gehuurd wordt om sfeer te brengen. Zonder geluid is een gelegenheid niet af. ONYX-Rental.nl levert veel audio equipement aan locaties als de RAI, Beurs van Berlage, Westergasfabriek, World Fashion Centre, Amsterdam Arena en diverse hotels in Amsterdam. ONYX-Rental.nl is een flexibel bedrijf waar alle opdrachten in behandeling worden genomen: van groot tot klein, particulier of zakelijk. Dus bent u op zoek naar geluid voor bijvoorbeeld Koningsdag in Amsterdam, de Gay Parade, een bedrijfsfeest of een beurs, ONYX-Rental.nl verzorgt het voor u. U kunt direct contact opnemen met een medewerker door de onderstaande keuze te maken of direct een offerte aan te vragen als u al weet wat u precies wilt. De begeleiding tijdens een show, feest of presentatie behoort zeker tot de mogelijkheden.

huuradvies van gerben of een snele offerte aanvragen

huuradvies van gerben vraag hier een offerte aan