huren bij onxy-rental.nl

Het huren van apparatuur bij ONYX-Rental.nl is zeer eenvoudig. De webshop is zo ingericht dat u gelijk ziet welk type producten u bij ons kunt huren. Na het toevoegen van een product in het winkelmandje krijgt u direct een overzicht van de geselecteerde producten en de bijbehorende prijzen. De staffelprijs voor het aantal huurdagen wordt hier ook vermeld.

1. Neem een legitimatiebewijs mee
Het is verplicht om een geldig legitimatiebewijs bij u te hebben wanneer u de apparatuur komt ophalen. Voor verzekeringsdoeleinden wordt een kopie gemaakt van het document; uiteraard wordt deze kopie alleen gebruikt door ONYX-Rental.nl en niet aan derden verstrekt.

2. Teken huurcontract en voor ontvangst
In het huurcontract wordt aangegeven wat de prijs is, de huurperiode en wanneer u de spullen komt terug brengen. Ook wordt er getekend voor ontvangst van de spullen. Na ondertekening krijgt u de producten mee.

3. Betaal per pin
Pinnen is een veilige manier om te betalen, en wij zien dan ook het liefst dat onze klanten met pinpas afrekenen. Betaalt u toch liever contant? Weet dat u dan wel verplicht bent om alsnog €0,01 te pinnen.

Heeft u nog steeds vragen? Neem direct contact op via info@onyx-rental.nl of bel +31 (0)36 54 52 558