Huren? Zo werkt het

huren bij onxy-rental.nl

Het huren van apparatuur bij ONYX-Rental.nl is zeer eenvoudig, de webshop is ingericht om een overzicht te geven van alle producten die u kunt huren. U kunt producten toevoegen aan het winkelmandje om direct een overzicht te zien van de producten die u wilt huren en de bijbehorende prijzen. De staffel prijzen die voor het aantal huurdagen worden hier ook meegerekend.

1. Neem een legitimatie bewijs mee
Het is verplicht om een geldig legitimatie bewijs bij u te hebben wanneer u de apparatuur gaat huren, ONYX-Rental wilt graag weten aan wie de producten verhuurd worden. Er wordt een kopie gemaakt van het legitimatie bewijs, deze kopie wordt uiteraard alleen gebruikt door ONYX-Rental.

2. Het huurcontract tekenen
In het huurcontract wordt aangegeven wat de prijs is, de huurperiode en wanneer u de spullen komt terug brengen. Ook wordt er getekend voor ontvangst van de spullen.

3. Betaal per pin
Pinnen is een veilige manier om te betalen, wij zien dan ook liever dat onze klanten met de Pin betalen. Het is tevens altijd verplicht om ten minste 0,1 ct. te pinnen mocht u met contant geld betalen.

Heeft u nog steeds vragen? Neem dan direct contact op via info@onyx-rental.nl of bel +31 (0)36 54 52 558