licht verhuur in almere bij onyx-rental.nl

Lichtverhuur Almere: voor diverse toepassingen!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van lichtverhuur? Dan bent u bij ONYX-Rental.nl aan het juiste adres. Via onze handige verhuur webshop kunt u alle producten zelf reserveren, afhalen in Almere of laten uitbesteden. De lichtverhuur-pagina is ingericht met diverse losse verlichtingen. Wij hebben ook vaste lichtsets in de verhuur, zodat u altijd een gepaste lichtset kunt huren voor een bepaald aantal mensen. Licht is een niet te missen onderdeel van een goed feest of evenement. Of het nou een strikt zakelijk event is of een ander type evenement, licht maakt de sfeer.

Direct naar lichtverhuur-pagina

licht huren Almere

Wat voor licht hebt ik nodig voor mijn evenement?

Om zeker te zijn van welk type lichtoplossing het beste past op uw evenement, is het belangrijk om te weten hoeveel personen er ongeveer aanwezig zullen zijn. Met dit aantal in het hoofd kunt u een bijpassende lichtset reserveren. De lichtsets bestaan meestal uit diverse lampen met statieven. De statieven zorgen ervoor dat de lampen goed tot hun recht komen; deze hebben namelijk vaak een bepaalde afstand nodig om een zaal te kunnen vullen. De meest voorkomende lichttoepassing zijn de Martin MAC Moving Heads: deze lampen zijn DMX aangestuurd en kunnen geheel om hun eigen as draaien. Hierdoor kan de lichtstraal zelf worden geprogrammeerd en kunt u dus zelf bepalen wat u zelf het mooist vindt.

Is het mogelijk om de lichtverhuur ook op te laten bouwen in Almere? 

Het opbouwen van licht is niet eenvoudig. Het is daarom verstandig om dit uit te besteden aan ONYX-Rental.nl. Het personeel van ONYX-Rental.nl heeft ervaring met het opbouwen van licht en het programmeren van lichtplannen. Omdat het licht wordt gehuurd vanuit Almere is het voor de regio Almere en Flevoland relatief goedkoop om dit uit handen te geven. U kunt contact opnemen met ONYX-Rental.nl als u de lichtverhuur in Almere wilt laten uit besteden: dit kan door middel van de chatfunctie, ons offerteformulier of telefonisch.
huuradvies van gerben of een snele offerte aanvragen

huuradvies van gerben vraag hier een offerte aan