TV huren Almere

Geluid huren in almere bij onyx-rental.nl

Een TV/Televisie/Scherm huren in de regio Almere en Flevoland?

De verhuur webwinkel van ONYX-Rental.nl is voorzien van diverse televisies, LED schermen en schermen om direct te huren. U hoeft om de TV huren niet direct een zakelijke klant te zijn u kunt ook namelijk als particulier klant ook bij ONYX-Rental huren. Wij hebben diverse LED/plasma en LCD televisies in de verhuur die kant en klaar zijn te reserveren. De schermen hebben een HDMI aansluiting om bijvoorbeeld een DVD speler/laptop/MacBook aan te kunnen sluiten. De TV’s zijn in verschillende inches te bestellen waaronder 50″ – 42″ of 32 inch.

Direct naar LED/plasma TV huren pagina

TV huren Almere

Een TV is toe te passen voor verschillende doeleinde:

De verschillende televisies zijn geschikt voor oneindig veel doeleinde. U kunt bijvoorbeeld de TV gebruiken om een voetbal wedstrijd te bekijken of een powerpoint op af te spelen op een beurs. Ook worden deze producten vaak gehuurd om toe te passen op een zakelijk evenement om de klant een visueel beeld te geven van een product. De verschillende schermen worden vaak opgehangen aan een stuk truss die op een baseplate bevestigd is (een verzwaard grondplaat) om niet om te vallen. Door de stevige beugels kan de TV op iedere hoogte worden opgehangen aan de truss. De content die op de TV wordt afgespeeld kan bijvoorbeeld doormiddel van HDMI kabel worden aangestuurd, ideaal om in samenwerking met een PC of Mac te gebruiken. Hierdoor zijn er naast de standaard video bestanden natuurlijk oneindig mogelijkheden en kan het beeld van uw PC of Mac worden overgenomen.

Is er ook een goed advies mogelijk voor mijn beeld toepassingen?  

Uiteraard is goed advies gratis, wij adviseren u graag om de juist beeld toepassingen te gebruiken. Zo kunt u het maximale uit uw project halen en daar zijn wij dan ook blij mee. De verschillende beeld producten zijn ook op te laten bouwen door ONYX-Rental en weer op te laten halen zodat u helemaal niets meer hoeft te doen en het in zijn geheel uit besteedt.

huuradvies van gerben of een snele offerte aanvragen

huuradvies van gerben vraag hier een offerte aan