Geluid huren in almere bij onyx-rental.nl

Een televisie/scherm huren in de regio Almere en Flevoland?

De verhuur webwinkel van ONYX-Rental.nl is voorzien van diverse televisies, LED schermen en schermen om direct te huren. U hoeft niet per se een zakelijke klant te zijn om een tv te huren; ook als particuliere klant kunt u bij ONYX-Rental terecht. Wij hebben diverse LED, plasma- en LCD-televisies in de verhuur die u direct kant en klaar kunt reserveren. De schermen hebben een HDMI-aansluiting om bijvoorbeeld een DVD-speler, laptop of MacBook op aan te sluiten. De tv’s zijn in verschillende inches te bestellen, waaronder 50, 42 en 32 inch.

Direct naar de LED/plasma TV huren-pagina

TV huren Almere

Een tv is toe te passen voor verschillende doeleinde:

De verschillende televisies zijn geschikt voor oneindig veel doeleinden. U kunt de tv bijvoorbeeld gebruiken om een voetbalwedstrijd te bekijken of om een powerpoint af te spelen tijdens een beurs. Ook worden deze producten vaak gehuurd voor een zakelijk evenement om de klant een visueel beeld te geven van een bepaald product. De verschillende schermen worden vaak opgehangen aan een stuk truss die op een baseplate (een verzwaarde grondplaat) bevestigd is om niet om te vallen. Door de stevige beugels kan de tv op iedere hoogte worden opgehangen aan de truss. De content die op de tv wordt afgespeeld kan bijvoorbeeld doormiddel van HDMI-kabel worden aangestuurd, ideaal om met een PC of Mac te gebruiken. Naast de standaard videobestanden zijn er nog oneindig veel andere mogelijkheden en kan het beeld van uw PC of Mac worden overgenomen.

Is er ook een goed advies mogelijk voor mijn beeldtoepassingen?  

Wij adviseren u graag om de juist beeld toepassingen te gebruiken. Zo kunt u het maximale uit uw project halen. Uiteraard is dit advies gratis! De verschillende beeldproducten zijn ook op- en af te laten bouwen en weer op te laten halen door ONYX-Rental.nl, zodat u helemaal niets meer hoeft te doen en het in zijn geheel uitbesteedt.

huuradvies van gerben of een snele offerte aanvragen

huuradvies van gerben vraag hier een offerte aan