TV huren Amsterdam

TV huren Amsterdam doet u eenvoudig bij onyx-rental.nl

TV of LED scherm huren in Amsterdam?

Het huren van een TV of LED scherm in de buurt van Amsterdam is een aanrader voor ieder evenement. Dit kan een zakelijk event zijn of voor particulier gebruik. De LED/Plasma TV van ONYX-Rental zijn er diverse groottes dus voor iedere toepassing geschikt. Wat er bijvoorbeeld gedaan kan worden met de televisies is een presentatie afspelen op een zakelijk event of een toelichting van een product laten tonen op de televisie. Ook op beurzen rondom Amsterdam is het een uitkomst om de klant goed te kunnen informeren.

Direct naar LED/plasma TV huren pagina

TV huren Amsterdam

 

Kan er ook een laptop aangesloten worden op de TV’s?

Uiteraard kan er op de televisies / LED / Plasma schermen randapparatuur worden aangesloten. Denk hierbij aan een MacBook of PC, maar ook een DVD speler. Alle apparatuur die beeld kan uitsturen is geschikt om te gebruiken in samenwerking met de televisies van ONYX-Rental. Het huren van een TV in Amsterdam is zeer eenvoudig gemaakt dankzij de snelle verhuur webwinkel, op deze manier kunt u eenvoudig en snel een product reserveren. Mocht u er niet uit komen als u niet heel veel verstand heeft van beeld dan kunt u het snelle offerte formulier invullen. Zo kunt u snel een TV huren in de regio Amsterdam, eenvoudiger wordt het niet.

Waar kan ik een TV / LED / Plasma schermen voor gebruiken?:

In Amsterdam zijn er diverse grote en kleinschalige evenementen of beurzen te bezoeken. Een LED / Plasma TV scherm is een uitkomst om bezoekers of klanten tijdens zo een evenement direct te kunnen informeren. Het gebruik van beeld is een veel voorkomend medium dat werkt. Ook particulier zijn er genoeg mogelijkheden waarbij een  LED / Plasma TV scherm toepasbaar is zoals het kijken van een voetbal wedstrijd of op een feest / bruiloft. Alle TV’s bevatten een HMDI aansluiting of VGA om connectie te maken met een randapparaat. Bent u benieuwd naar hoe ONYX-Rental jouw kan helpen op een evenement, feest of bruiloft? Kies dan hieronder uw optie voor een offerte aanvraag of een neem contact op met onze rental manager Gerben.

huuradvies van gerben of een snele offerte aanvragen

huuradvies van gerben vraag hier een offerte aan