TV huren Amsterdam doet u eenvoudig bij onyx-rental.nl

Tv of LED scherm huren in Amsterdam?

Het huren van een tv- of LED scherm in de buurt van Amsterdam is een aanrader voor ieder evenement. Dit kan een zakelijk event zijn of voor particulier gebruik. De LED/plasmaschermen van ONYX-Rental zijn er in diverse maten: voor elke gelegenheid is er een geschikt exemplaar. Met behulp van de televisie kunt bijvoorbeeld een presentatie afspelen op een zakelijk event of een toelichting van een product laten tonen. Ook op beurzen rondom Amsterdam is het een uitkomst om de klant goed te kunnen informeren.

Direct naar de LED/plasma tv huren-pagina

TV huren Amsterdam

 

Kan er ook een laptop aangesloten worden op de tv’s?

Ja, op alle televisies/LED/plasmaschermen kan randapparatuur worden aangesloten. Denk hierbij aan een MacBook of PC, maar ook een DVD-speler. Alle apparatuur die beeld kan uitsturen is geschikt om te gebruiken met de televisies van ONYX-Rental.nl. Het huren van een tv in Amsterdam is zeer eenvoudig gemaakt dankzij onze snelle verhuur webwinkel: op deze manier kunt u makkelijk en snel een product reserveren. Mocht u niet weten welk beeld het beste past bij uw evenement, neem dan contact met ons op via het offerteformulier.

Waar kan ik tv-/LED/plasmaschermen voor gebruiken?

In Amsterdam zijn er diverse grote en kleinschalige evenementen of beurzen te bezoeken. Een LED/plasma tv-scherm is een uitkomst om bezoekers of klanten tijdens een evenement direct te kunnen informeren. Het gebruik van beeld werkt. Ook particulier zijn er genoeg mogelijkheden waarbij een LED/plasma tv-scherm toepasbaar is: denk bijvoorbeeld aan het kijken van een voetbalwedstrijd, op een feest of tijdens een bruiloft. Alle tv’s bevatten een HMDI-aansluiting of VGA om connectie te maken met een randapparaat. Bent u benieuwd naar hoe ONYX-Rental.nl u kan helpen op een evenement, feest of bruiloft? Kies dan hieronder voor een offerte-aanvraag of neem contact op met onze rental manager Gerben.

huuradvies van gerben of een snele offerte aanvragen

huuradvies van gerben vraag hier een offerte aan